Background full image - Duiktrips

Duiktrips en Zeelandweekends

Eind februari trekken we het duikseizoen op gang met fun- en trainingdives in oa. TODI, Nemo33, MonteMare, Dive4Life. Beginnelingen worden er klaargestoomd voor het behalen van hun OWD-brevet en gevorderden kunnen er werken aan hun conditie of trainen voor hogere brevetten.  

Vanaf eind maart tot oktober wordt er buiten gedoken en plannen we elke week een adventure-, fun- of navigatieduik in Belgische, Nederlandse en Duitse plassen en meren, … Voor elk wat wils. 

Juni is carrièremaand en gaan we steevast de Ardeense steengroeven verkennen. In juli en augustus trekken we voornamelijk richting Oosterschelde waar zowel onze die hards als onze studenten het prachtige onderwaterleven kunnen ontdekken, theorielessen gaan omzetten in de praktijk, hun skills verbeteren, oefenen op specialties en/of examens afleggen. Aan de waterkant zijn er maximale duikfaciliteiten zoals parkeergelegenheid, dijktrappen, zonneterrassen, douches, toiletten en spoelbakken. Ook niet duikende partners en kids komen hier aan hun trekken met mooie stranden en toeristische trekpleisters als Yerzeke, Zierikzee, Middelburg, Veere, Domburg, … in de onmiddellijke omgeving. 

Ook in de winter vallen we niet stil. Onze meest fanatieke duikers trekken dan hun droogpak aan, maar ook voor onze minder dapperen valt er heel wat te beleven in warme indoor duikbassins, hier of net over de grens.

 

En of dat nog niet genoeg is zet ScubaLife jaarlijks nog een stuk of wat (verlengde) weekends op touw zoals een verjaardagsweekend, een rescue-weekend, een examenweekend, … Naar goede gewoonte trekken we hiervoor steevast richting Zeeland waar de mooiste duikstekken van de Benelux te vinden zijn, te weten, de Oosterschelde en het Grevelingenmeer. Dé perfecte locaties om de kop onder water te steken al naargelang het concept, het weer en/of de goesting. Daarbij worden niet-duikende partners en kids nooit uit het oog verloren. Speciaal voor hen zetten we onze tenten recht op oergezellige familiecampings met alle comfort, faciliteiten en waterplezier. Leut en ambiance verzekerd.

Accommodatie in Zeeland

ScubaLife.be houdt rekening met ieders budget en biedt steeds kindvriendelijke accomodaties aan waar duikers met hun gezin kunnen genieten van een ontspannend verblijf. 

Niet duikende partners en/of kids

Accomodaties en duikstekken worden zodanig gekozen dat ook niet-duikende partners en kids er wat aan hebben, lekker op pad kunnen om leuke dingen te ontdekken of... kunnen (leren) duiken.

Transport

ScubaLife.be gelooft heel sterk in carpooling en zolang er plaats is in onze wagens kunnen er mensen meerijden, al dan niet tegen een kleine compensatie. We bekijken dit per weekend.

Great food

Door de jaren heen hebben we een sterke reputatie opgebouwd inzake entertainment. Great food, great fun is ons motto en we maken dan ook dat niemand ook maar iets te kort komt op onze duikweekends of trips.