Background full image - Duiktrips

Duik met ons mee in het avontuur, kortbij of veraf.

De mens is een nieuwsgierig beestje. Hij wil de wereld ontdekken. Een ScubaLife-duiker idem. Hij of zij wil de ontzagwekkende onderwaterwereld verkennen. De overdonderende schoonheid van het marineleven bewonderen. Indrukwekkende scheepswrakken bezoeken. Immer met een grenzeloos respect voor het milieu, de fauna, de flora, het cultureel erfgoed. Dat is waar ScubaLife voor staat. Met jaren ervaring én een ijzersterke reputatie organiseert het ScubaLife-team jaarlijks één of meerdere duikreizen naar de mooiste duikspots ter wereld. Voor elk budget. Van supervoordelige duiktrips tot once-in-a-lifetime duikreizen. Alles verzorgd tot in de puntjes. Van niet zo ver weg tot heel ver weg, van Spanje en Cyprus over Egypte, de Malediven en Zuid-Afrika tot Costa Rica, Bonaire en meer.

 

Eind mei 2022 gingen we wederom naar Cyprus

Place to be was het wrak van de in 1980 gezonken Zweedse ferry ZENOBIA. Dit gigantisch scheepswrak ligt amper één kilometer uit de kust van Larnaca en behoort tot de top tien van mooiste wrakduiken ter wereld! Duiken op de Zenobia is zondermeer één van de meest spannende en fascinerende ervaringen ooit. Een absolute must do !

We deden een voorbereidende duik op het in 2019 afgezonken wrak Elpida.

We doken daarna 5 dagen op het wrak van de Zenobia.

Een foto-impressie van de reis vind je achter deze link.

De filmpjes onder water vind je hier.

Elpida filmlink 1 & filmlink 2

Duikdag 1 Zenobia filmlink

Duikdag 2 Zenobia filmlink

Duikdag 3 Zenobia filmlink

Duikdag 4 Zenobia filmlink

Duikdag 5 Zenobia filmlink

 

Eind oktober 2022 vlogen we naar Mexico.

Yucatan, een exotische duikbestemming met tropische temperaturen, een turquoise zee, bounty stranden, wuivende palmbomen, indrukwekkende Maya tempels, ongerepte jungles, maagdelijke riffen én.... geheimzinnige cenotes en ondergrondse rivierenstelsels. Kortom, hét Walhalla voor avontuurlijke duikers. Tulum Pueblo met zijn hippe bars, restaurantjes, souvenirwinkels én op korte afstand van alle must-do's, must sees, het strand en de mooiste cenotes werd onze thuisbasis. We verbleven in Air B&B Casa Libelula en doken met Zen Diving.

Een foto-impressie van onze reis vind je achter deze Flickr link

Filmpjes van onze duiken vind je achter volgende linken

Duikdag 1 : Dos Ojos (2 lijnen) 1 en 2

Duikdag 2 : Angelita 1 en 2 & Carwash 1 en 2

Duikdag 3 : Casa cenote 1 en 2 & Las Cuevitas reef 1 en 2

Duikdag 4 : El Pit 1 en 2 & Nicte-Ha 1 en 2

Duikdag 5 : Taak Bi Ha 1 en 2 & Dreamgate 1 en 2

 

In november 2021 trokken we naar BONAIRE, het Divers Paradise.

Begin november vorig jaar, toen hier in België corona welig tierde, vlogen wij met KLM naar het coronavrije Bonaire waar een 85-tal ongerepte koraalriffen en een enorme diversiteit aan tropische vissen in de meest exotische kleuren op ons wachtten. Het werd zoals verwacht een avontuurlijke duikreis met alles d'er op en d'er aan, eentje met grote 'A' om nooit te vergeten.